HOME      CONTACT     TERMS&USE

ALL
Edit
Browse By Categories

©2022-All rights reserved By AllNewsNeedy.Com

Magische coffeeshopervaring

 

De stijl coffeeshop lijkt een moderne creatie te zijn. Voor het grootste deel is het moeilijk om je een ervaring voor te stellen waarbij Starbucks niet betrokken is. Starbucks heeft een opschepperige reputatie gekregen van zelfbenoemde koffiesnobs, maar we moeten hen bedanken voor het brengen van de coffeeshopervaring naar de massa.

Het succes van coffeeshops in ketenstijl maakte de weg vrij voor meer creatieve, authentieke versies om te gedijen. Als je Starbucks ziet als een sjabloon voor de moderne coffeeshop den haag, anderen hebben dat idee herhaald om echt sublieme ervaringen te creëren. Wat de meeste mensen beschouwen als precies het tegenovergestelde van Starbucks, is een lokaal koffiehuis met lokale bands, niet-overeenkomende oude meubels en open mic-avonden. De sfeer is ongeëvenaard door een winkelketen wiens doel het is om zoveel mogelijk items te verkopen vanaf het moment dat je door de deur loopt of door de drive-thru loopt. meer marginale en unieke koffiehuizen hebben enige waardering voor ketenkoffiefranchises die hun koffie cool maken. Toch gaat een ander, misschien relevanter stuk van hun geschiedenis verder terug. Koffiehuizen in landen in het Midden- en Nabije Oosten elimineren het concept van een koffiehuis als een noodzaak volledig. Sterke, sterke koffie, suiker, tafels, stoelen. Dit is een essentieel onderdeel van genieten van koffie. Een plek om gewoon achterover te leunen en langzaam te genieten van een heerlijke kop koffie.

De westerse cultuur in het algemeen zou niet zijn waar ze nu is zonder koffie. Aan de vooravond van de Verlichting was bier de favoriete drank van de meeste mensen. Als gevolg hiervan liepen de meeste mensen de hele dag gedeeltelijk dronken rond. Toen koffie en cafés populair werden, begonnen mensen wakker te worden, hun hoofd leeg te maken en de samenleving opnieuw in beweging te brengen.

Een modern Westers koffiehuis heeft meer dan alleen tafels en stoelen voor klanten. De meer trendy winkels hebben comfortabele meubels, open haarden, bordspellen en draadloze internetverbindingen, zodat klanten hun laptop kunnen meenemen en online kunnen werken onder het genot van een drankje en gebak.

Met deze gastvrije accommodaties is het geen verrassing dat jongeren van de coffeeshop hun tweede thuis maken. Koffie is iets dat ze legaal kunnen drinken, het beïnvloedt hun beoordelingsvermogen niet en het kan een goede ontmoetingsplaats zijn, vooral op open mic-avonden of wanneer er een band komt spelen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *